O femeie din Caracal, luată de mai multe ori la ocazie de Dincă: Nu asculta radio, nu încerca să lege discuții

Data publicării:
masina-criminal-caracal-gheorghe-dinca

O femeie din Caracal, instructor la Școala de Arte și Meserii în comuna Alexandrei, Dobrosloveni, spune că a mers de câteva ori la ocazie cu Gheorghe Dincă, pentru că „părea un om bătrân, serios”. Instructorul este îngrozit că a avut de-a face cu un criminal și spune despre Alexandra că era curajoasă.

Olga Filip este instructor la Școala de Arte și Meserii din Slatina, care are și o filială la Dobrosloveni și a mers de multe ori cu ocazia, luată de Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut, duminică, faptul că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza.

„Eu la Dobrosloveni făceam activitatea cu copiii. Făceam naveta de la Caracal, că nu este distanță mare, iar când pierdeam microbuzul mergeam cu ocazia. Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe șoseaua către Slatina. Și preferam să merg cu acest om pentru că era așa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viață. Și pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuții”, a spus Olga Filip, pentru Mediafax.

Femeia spune că singurele cuvinte pe care le-a schimbat cu Gheorghe Dincă erau legate de traseul pe care merge.

„Nu avea o mașină de taxi, ci o mașină personală. O mașină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeți? Spuneam la Dobrosloveni și răspundea doar <haideți!>. Aceasta era singura comunicare. Eu aveam și un traseu scurt de 5-6 kilometri. Și am mers cu el de maximum trei ori”, a mai spus femeia.

Femeia a cunoscut-o pe Alexandra Măceșanu: Era o fată foarte puternică

Olga Filip povestește că a cunoscut-o pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, dată dispărută miercuri.

„Nu am crezut niciodată că acest individ este un criminal. Și i-a căzut în mâini exact un copil cuminte. Alexandra era un copil liniștit, respectuos. Eu am cunoscut-o în gimnaziu. A venit doi ani la cursurile de cusut și țesut și era foarte implicată. Vorbea foarte frumos. Apoi, când a ajuns la liceu nu a mai venit pentru că a zis că are mult de învățat. Și într-adevăr învăța foarte mult. Am iubit-o pe această fată ca pe propriul copil. Sunt șocată de ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte puternică. Ea și dacă îi făcea un băiat ceva imediat îl capsa. Avea încredere în ea”, a mai spus Olga Filip.

Femeia din Caracal a spus că acest caz al dispariției celor două fete și ulterior informația cum că Gheorghe Dincă a recunoscut crimele, a speriat întreg orașul.

„Ne-a speriat pe toți acest caz. Nu mai avem încredere să mergem pe drum”, a mai spus Olga Filip din Caracal.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a anunțat avocatul din oficiu al bărbatului.

Citește și

Doctor în psihologie criminală: Nu știm dacă cele două fete sunt singurele victime. Mai pot fi care să coincidă ca profil

Unchiul Alexandrei: După ce Dincă a fost arestat, mama fetei a fost sunată de un alt bărbat. I-a spus că fata e bine

Explicația zâmbetului lui Gheorghe Dincă. Expert: De obicei criminalii recunosc atunci când sunt multe dovezi împotriva lor

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri