O fetiță de doi ani a supraviețuit 12 ore singură pe un câmp

Data publicării:
fetita cautata

Dispariţia unei fetiţe de doar doi ani a pus pe jar o comună întreagă din judeţul Dolj. Într-un moment de neatenţie a părinţilor, minora s-a făcut nevăzută. În căutarea copilei a plecat toată comuna. A fost găsită după 12 ore, de un agent de poliţie, la doi kilometri de casă, într-un câmp pe unde umblă şi animale sălbatice. Doar o minune a făcut ca fetiţa să fie în viaţă şi nevătămată.

Joi seară, în jurul orei 20:00, când fetiţa dispăruse, tatăl ei muncea pe câmp.

„Când am venit de la porumb, n-am mai găsit-o. (Ce v-a spus soţia?) Că nu ştie unde e fata”, afirmă Gheorghe Şucă, tatăl copilei.

Disperaţi, părinţii au pornit în căutarea copilei. Le-a sărit în ajutor tot satul. Şi nimeni nu mai credea că lucrurile se pot încheia cu bine.

„Am plecat după ea. (Credeaţi că o s-o mai găsiţi în viaţă?) Nu, nu”, mărturisește Gheorghe Şucă, tatăl copilei.

„Au căutat-o toată noaptea. Şi familia, şi noi, eu am plecat pe la 10 de acasă. Nu se poate, nu credeam că mai e vie”, spune o femeie.

Dis-de-dimineaţă, pe urmele fetiţei au pornit şi poliţiştii din Craiova. Şi nu au fost singuri. Dar nici câinii de urmă din dotare nu au putut găsi copila. Salvatorul a fost până la urmă un agent de poliţie.

„Fiind foarte multe buruieni care emană diferite mirosuri, câinii sunt derutaţi. (Care este starea fetei?)Fata este în stare de bună, a fost găsită în stare de şoc, friguroasă, petrecând noaptea-n câmp liber, vă daţi seama, speriată”, afirmă Adrian Glav, agent de poliţie.

Copila a fost preluată de un echipaj de salvare. Se află în afara oricărui pericol, iar medicii au stabilit că se poate întoarce acasă. Familia Şucă mai are alţi 4 copii minori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri