O gravidă de 36 de ani, suspectă de COVID-19, a murit la UPU Craiova. Femeia aștepta rezultatul testului

Data actualizării: Data publicării:
Beautiful pregnant woman holding her belly
Gravida din Craiova a murit la UPU Foto: Profimedia Images

O gravidă suspectă de COVID-19 a murit în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe din Craiova. Femeia a fost transferată inițial de la Băilești la Filantropia - Maternitate, însă pentru că se simțea foarte rău a ajuns la Spitalul Județean. Nici ea și nici bebelușul nu au putut fi salvați.

În noaptea de joi spre vineri, femeia de 36 de ani din Băilești a fost transportată cu o salvare la Spitalul Filantropia din Craiova, scrie Mediafax. Surse medicale au confirmat faptul că pacienta însărcinată avea febră și probleme de respirație, iar doctorii care au îngrijit-o au cerut transferul la Spitalul Județean din Craiova.

Gravida a fost mutată cu aprobarea autorităților de la București, respectându-se toate procedurile, precizează aceleași surse. La Spitalul Județean, femeia a fost testată pentru depistarea virusului SARS CoV-2 și a fost plasată în izolator în așteptarea rezultatului.

Ulterior, starea de sănătate a pacientei s-a agravat și murit în urma unui stop cardiorespirator. Medicii au constatat decesul mamei și al copilului. Cazul va fi anchetat de autoritățile competente.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri