Video O mașină a fost oprită de polițiști în Sibiu. Câți oameni au descoperit aceștia în autovehicul

Data actualizării: Data publicării:
politisti masina plina

Un șofer a fost amendat de polițiștii rutieri din Sibiu, după ce a fost depistat, pe DN7, că transporta în remorcă 12 pasageri.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au depistat pe DN 7 un autoturism care tracta o remorcă, în care se aflau 12 pasageri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Șoferul a fost amendat cu 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului, potrivit Mediafax.

„Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase”, se arată în comunicatul IGPR.

Pasagerii, care intenționau să ajungă în județul Vâlcea, au fost coborâți din remorcă și au fost nevoiți să își găsească alte variante de transport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri