Sari la conținut

O nouă avarie la conductele RADET

Actualizare 16:05 - Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei a fost astăzi în vizită la locul avariei, în zona Militari. El a declarat că se doreşte remedierea până la miezul nopţii şi că a cerut suplimentarea numărului de oameni.

A mai adăugat că motivul acestei avarii este sistemul vechi de ţevi care nu a mai fost înlocuit de mult timp. Acest lucru s-a întâmplat pentru că nu au fost alocaţi bani în acest sens. Soluţia ar fi o investiţie în reţeaua primară. Se încearcă astfel accesarea a 178 de milioane de euro, fonduri europene.

Sunt afectate blocurile din zona dinspre Vasile Milea spre Bulevardul Uverturii. 

 „A apărut o avarie a RADET în cursul dimineții, în zona Militari. Sunt afectate 110 blocuri", a spus Ichim, într-o conferință de presă.

Ichim a subliniat că se intervine pentru remedierea avariei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Capitalei, astfel de avarii sunt cauzate de rețeaua veche.

Este o rețea care este veche și din cauza aceasta apar aceste situații neprevăzute. În cursul zilei de azi (n.r. vineri) va fi remediată avaria, a apărut în cursul dimineții", a adăugat reprezentantul municipalității.

Deși pe site-ul RADET scrie că avaria va fi remediată abia mâine dimineață, reprezentanții companiei au precizat că vor încerca să rezolve situația din această seară. 

Citiți și:

Mai multe zone din Drumul Taberei și Militari, fără căldură și apă caldă de două zile. Reacția RADET

În frig, la început de an. Avarie RADET în Drumul Taberei