O nouă rută către centrele comerciale din zona Colentina

Data publicării:
bucuresti capitala obor soare trafic masini
FOTO: Shutterstock

Primăria Capitalei anunţă că, prin Direcţia Transporturi, Administraţia Străzilor şi Poliţia Locală, a implementat o nouă rută către centrele comerciale din zona Colentina, pentru degrevarea traficului rutier. Traseul, pe sensul de mers spre centrul Capitalei, trece prin străzile Suceava – Joagărului - Puieţilor şi, prin stânga, spre intrarea în complexurile comerciale. Ruta a fost deja marcată corespunzător pentru a putea fi identificată mai uşor, scrie News.ro.

bucuresti capitala obor soare trafic masini
FOTO: Shutterstock

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi seară, de Primăria Municipiului Bucureşti, având în vedere ambuteiajele create la orele de vârf spre centrele comerciale din zona Colentina s-a stabilit o nouă rută care să preia o parte din trafic. 

”Astfel, pe sensul de mers spre centrul Capitalei (DN2/E85 – Şoseaua Colentina – zona pod Europa), ruta care poate fi folosită acum este prin strada Suceava, strada Joagărului, strada Puieţilor şi, prin stânga, spre intrarea în complexurile comerciale”, anunţă Primăria Capitalei.

Potrivit documentului, noua rută este semnalizată, în prezent, cu indicatoare rutiere, astfel încât participanţii la trafic să o poată identifica cât mai uşor.

Soluţia face parte dintr-un set întreg de măsuri care urmează a fi luate pentru descongestionarea traficului, în special la intrările în Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri