Sari la conținut
News Alert

„O rază de lumină” pentru #Colectiv

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a făcut, vineri, un apel către patronii de cluburi ca duminică, la ora 22.32, să aprindă un proiector şi „să ridice spre cer o rază de lumină”, în memoria victimelor care și-au pierdut viața în urmă cu un an.

#colectiv lumanari - ziua 4-1- bogdan buda

Foto: Bogdan Buda

Noi duminică, la 22.32, vom aprinde un proiector, un tun de lumină. Aş ruga pe toţi patronii de cluburi ca la 22.32, poate ar putea face un astfel de gest, să ţină un mic moment şi să ridice spre cer o rază de lumină. Noi o vom face de la Colectiv”, a afirmat preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu.

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, „Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. Lansarea s-a transformat într-o tragedie, ca urmare a incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean. Și-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 140 de oameni au fost răniţi în incendiu.

Asociația Colectiv GTG 3010 va organiza în perioada 28-30 octombrie #3010 Festival, un eveniment caritabil pentru a comemora victimele incendiului din #Colectiv.

Găsiți mai multe detalii despre eveniment aici.