O tânără de 18 ani din Dolj a fost răpită din faţa casei de doi bărbaţi

Data publicării:
filtru de politie in carantina
Foto: Poliția Română

O tânără de 18 ani din comuna Catane, județul Dolj, a fost răpită din faţa casei de doi bărbaţi, care au urcat-o cu forța într-o mașină. Tânăra a fost găsită joi de către poliţişti, care au identificat numărul de înmatriculare al maşinii după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Poliţiştii i-au dus la audieri pe cei doi bărbaţi suspectaţi de lipsire de libertate, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii din Rast au fost sesizaţi cu privire la faptul o tânără de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcată cu forţa într-un autoturism care ulterior a pornit în direcţia comunei Bistreț.

Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate la fața locului. Totodată, au fost instituite filtre în tot județul pentru depistarea în trafic a maşinii.

În urma verificărilor, au fost identificați doi tineri, de 21 și 29 de ani, din comuna Merişani, sat Vărzaru, județul Argeş, bănuiți că ar fi mers în comuna Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forța într-o mașină, în care se mai aflau alţi 3 bărbaţi.

Joi, polițiștii au depistat în trafic în Slatina o mașină în care se afla tânăra. Aceasta a fost preluată de polițiștii doljeni și dusă la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri