O tănără de 20 de ani a muncit 381 de ore în folosul comunităţii

Data publicării:
25012013 20voluntar-45773

Georgeta Finna este voluntar de la vârsta de 14 ani la asociația Caritas Eparhial din Oradea. A primit numeroase nominalizări la Gala Voluntarilor, dar premiul cel mare a luat-o prin surprindere.

Acest premiu îl vad în multe zâmbete, multe mulțumiri de la oamenii pe care sper că i-am ajutat”, a mărturisit fata.

Georgeta iubeşte să-i ajute pe cei aflați în dificultate. Mereu cu zâmbetul pe buze, le pregătește o masă caldă, le oferă haine curate sau îi ajută în gospodărie. Își împarte timpul între cele două locuri de munca pe care le are.

Cum cărțile se numără printre pasiunile ei, s-a angajat ca vânzatoare într-o librărie și activează într-o trupă de teatru de amatori. Colegii ei au ajuns să se întrebe de unde are atâta energie.

Geta este voluntara care are tot timpul o vorbă bună pentru beneficiarii noştri pe care-i întâlneşte”, a afirmat Rita Szopoj - coordonatoarea departamentului de asistenţă socială din Asociația Caritas Eparhial.

La Asociația Caritas Eparhial muncesc ca voluntari aproape 200 de tineri, pentru care Georgeta este un exemplu.

Fata, care la 20 de ani devine exemplu pentru orice român, își doreşte să devină actriţă. Între timp, urmează cursurile școlii de asistenţi medicali. Pentru ea, cel mai important lucru este să fie alături de cei aflați în suferință.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri