O. Vasilescu: Voucherele de vacanță se vor da din 2018, în bani

Data actualizării: Data publicării:
Tourists Flock To Greek Resorts In Spite of Looming Crisis
LARISSA, GREECE - JULY9: East European tourists and locals enjoy the beach area of Paralia on July 9, 2015 in Katerini, Greece. The Greek govenment has hours left to offer Eurozone creditors a viable plan to recovery. Greece's creditors will review the measures before European leaders meet on Sunday to decide on the country's fate and whether it should stay in the euro. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Voucherele de vacanță și normele de hrană se vor acorda de la începutul lui 2018 în bani, a declarat, marți, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu.

Tourists Flock To Greek Resorts In Spite of Looming Crisis
FOTO: Getty Images

"Mai mulți bugetari iau tichete de masă anul acesta și, de asemenea, este o ordonanță de urgență, dată de Guvernul României, în care toți bugetarii iau un voucher de vacanță, dar care nu este în bani, cum este anul viitor, ci este tichet. S-a rămas pe această variantă, până la începutul anului viitor, iar la începutul anului viitor urmează să se acorde și aceste drepturi, în bani de data aceasta, nu în tichet", a explicat Olguța Vasilescu,  la finalul dezbaterilor din Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților privind proiectul Legii salarizării în sistemul bugetar.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri