Oamenii care își petrec Paștele la muncă

Data publicării:
la munca de paste

Pe comandantul Alexandru Ciopraga şi pe colegii săi i-am prins cu puţin înainte de a se îmbarca pentru zborul spre Tel Aviv. Niciunul dintre ei nu este la prima sărbătoare petrecută în aer, departe de familie.

Eu am o fetiţă de 8 ani. Maia. Ştie că poate sunt bunici care-şi aşteaptă nepoţii acasă, părinţi care îşi aşteaptă nepoţii”, spune Adina Adimi, şefă de cabină la TAROM.

Sărbătorile la serviciu sunt aproape o tradiţie şi pentru o parte dintre dintre angajaţii Ministerului de Interne. Peste 36.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri lucrează în aceste zile.

„Familiile acasă, noi sărbătorim prin muncă, fiind o activitate cu foc continuu, sărbătorim la locul de muncă”, spune Iulian Balica, plutonier ajutant șef la ISU Banat.

Tot prin muncă sărbătoresc și mii de medici din întreaga ţară, mai ales că, de sărbători, românii obișnuiesc să facă excese culinare.

Şi şoferii de tramvaie şi autobuze sau angajaţii companiilor de salubritate au muncit astăzi. Nu au plecat însă de acasă fără a lua cu ei câte ceva din mâncărurile de Paşte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri