Off road de Capitală. Maşinile nu au nicio şansă în faţa gropilor din centrul Bucureştiului

Data publicării:
gropi bucuresti

Maşina de peste 50.000 de euro cedează în faţa craterului. Puntea maşinii a lovit marginea asfaltului, iar lovitura îl va costa cel puţin câteva sute de euro pe şofer.

Strada Batiştei, din centrul Capitalei. În faţa sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la doar câteva sute de metri de Piaţa Universităţii, şoferii fac off road fără să vrea. Lovituri puternice se aud la interval de câteva minute.

Maşinile nu sunt atât de înalte încât să scape de gropi şi lovesc cu bara sau pragurile asfaltul spart. Din maşină, şoferii gesticulează şi pare că au ajuns la capătul răbdării.

E posibil aşa ceva în centrul Capitalei, în faţa Justiţiei aici? E posibil aşa ceva în Bucureşti? O ţară de doi lei. Să vină domnul Oprescu cu maşina personală. Să se chinuie pe aici pe străzi. Să meargă şi ei prin gropi, cum mergem noi. Am băgat o grămadă de bani în maşini. E groaznic”, a spus un şofer.

E aproape imposibil să ocoleşti gropile. Pe o distanţă de 50 de metri sunt cel puţin patru. Apa e adâncă, groapa e mai adâncă de 30 de centimetri.

Strada Batiştei se află în sectorul doi, dar de infrasctructura din zonă are grijă Primăria Capitalei. Reprezentanţii instituţiei spun că o firmă care a făcut mai multe lucrări în zonă este de vină pentru gropile din asfalt, iar în acest moment riscă să fie amendată.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri