Olguţa Vasilescu: Nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a două milioane de români

Data actualizării: Data publicării:
olguta vasilescu FB

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a spus luni, la dezbaterile privind moţiunea simplă depusă de PNL împotriva ei, că „nu există nicio statistică din care să reiasă că au scăzut salariile a două milioane de români”.

Este o cifră aberantă (…) Dacă dau la o parte din această moţiune invectivele şi ciferele nereale, nu mai rămâne nimic”, a spus Olguţa Vasilescu, după citirea moţiunii de cenzură împotriva sa din plenul Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor a dezbătut, luni după-amiază, moţiunea simplă a PNL intitulată „Lia Olguța Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale”. Olguţa Vasilescu a spus că multe critici vizează de fapt Ministerul Finanţelor, adăugând: „Aţi cam greşit adrisantul!”.

Dezbaterea a început cu citirea textului moţiunii, potrivit căruia românii au salarii mai mici sau, mai mult decât atât, trebuie să aducă bani de acasă la sfârşitul unei luni de muncă.

Luni de zile aţi minţit că salariile nu vor scădea, ci vor creşte, iar de aici înainte nimeni nu mai are încredere în dumneavoastră şi în Guvernul din care faceţi parte! Aţi fost demascată de propria incompetenţă şi aţi continuat cu sfidarea populaţiei”, i-au spus liberalii Olguţei Vasilescu.

Moţiunea simplă va fi votată miercuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri