OLX scoate anunțurile de vânzare a voucherelor pentru biciclete

Data actualizării: Data publicării:
biciclisti fb

Platforma OLX a decis să dezactiveze toate anunțurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziționarea de biciclete, anunță un comunicat al companiei.

„Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale și netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoștință de această situație să dezactivăm toate anunțurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a spus Răzvan Acsente, Head of Marketing OLX Group România.

„Vom monitoriza în continuare astfel de acțiuni și vom interveni de fiecare dată când vom vedea periclitat scopul comunității OLX”, a adăugat Răzvan Acsente.

Mai multe vouchere de 500 de lei date de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete au fost scoase la vânzare de beneficiarii lor pe OLX. Vânzătorii cererau pe ele între 350 şi 400 de lei.

Proiectul „Biciclişti în Bucureşti” a fost aprobat în şedinţa CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetăţenilor cu vârsta de peste 18 ani şi cu reşedinţa sau domiciliul în Bucureşti care vor să îşi cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Consilierii generali ai Capitalei urmează să discute din nou suplimentarea voucherelor, după ce acordarea a încă 25.000 de vouchere în valoare de 500 de lei în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti” a fost respinsă de CGMB, în august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri