Operație dificilă în Arad: cățelușă hrănită cu bolduri, salvată de la moarte

Data publicării:
cainele

Intervenţie dramatică a veterinarilor din Arad pentru salvarea vieţii unei căţeluşe gestante. Aproape trei ore, medicii s-au chinuit să scoată din corpul animalului peste 45 de ace cu gămălie. Câinele, găsit chinuindu-se într-o curte, a înghiţit boldurile o dată cu mâncarea. Medicii vor anunţa Poliţia animalelor.

Nu mai puţin de 45 de bolduri fost scoase din corpul bietului animal, care a rămas în viaţă printr-o minune. Problemele erau cu atât mai mari cu cât căţeluşa era gestantă.

„Ar fi putut să moară, în orice moment. În orice moment putea să nu mai fie în viaţă”, a spus Sonia Irimie, medic veterinar.

Medicii cred că cel mai probabil, câinele a înghiţit boldurile după ce acestea au fost înfipte în mâncarea cu care era hrănit animalul.

Suferinţa patrupedului a ieşit la iveală întâmplător, după ce un localnic din Ghiroc, sătul să vadă ţinut în lanţ animalul care părea bolnav, l-a luat din curtea în care se afla şi l-a dus o clinică veterinară.

În urma analizelor, medicii au fost descoperit adevărul, aşa că vor să să facă dreptate.

„O să depun plângere, atât la Poliție cât și la Poliția animalelor”, a spus Wili Glasser, medic veterinar.

Bătrâna în curtea căreia se afla căţelul spune că animalul nu îi aparţţine, dar a refuzat orice declarații în fața camerei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri