(P) Alăturați-vă acum noii generații de viitori experți IT. Începe cursul la LINK Academy

Data actualizării: Data publicării:
LA-RO-1920x1080

Luni, 1 noiembrie, noua generație de viitori experți IT va începe școlarizarea la cele mai căutate programe educaționale LINK Academy. Astfel, în doar 12 luni, ei vor dobândi cunoștințe practice rentabile și se vor alătura mulțimii care a obținut deja un job sigur și foarte bine plătit.

Și în timp ce la LINK Academy perioada de înscriere actuală la prețuri promoționale se apropie de final, iar cursanții aleg departamentele care corespund cel mai mult intereselor lor, vă prezentăm cum arată cea mai complexă școlarizare IT din regiune.

Singura școală din această parte a Europei care a fost aleasă ca partener de către cele mai mari companii IT la nivel global

Datorită celor mai moderne programe IT, conforme cu cerințele pieței și standardele globale, a calității cadrelor didactice, a aplicării celor mai noi tehnologii și software la curs, precum și a metodologiei unice pentru dobândirea rapidă a celei mai înalte expertize - „Arhitectura cunoștințelor”, LINK Academy este singura școală din regiune care a fost aleasă ca partener de către cele mai mari companii IT la nivel global.

Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk și Microsoft sunt doar câteva dintre ele.

LINK Academy subliniază că aceste parteneriate reprezintă recunoașterea globală și confirmarea muncii lor bune, iar cursanților din România, dar și din Serbia, SUA, China, Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Polonia, Africa de Sud și din alte peste 120 de țări, le asigură condiții pentru obținerea certificatelor de prestigiu la fel ca în cele mai puternice centre de training IT din lume.

Curs pe care îl puteți urmări din clasă sau online

Echipamentul tehnic LINK Academy urmărește din orice punct de vedere programul modern de muncă. Cursanții rezolvă toate taskurile cu ajutorul celui mai modern echipament, care îndeplinește standardele universităților globale unde se școlarizează experții IT. Aici se află și LINK Academy Distance Learning System, cel mai modern sistem pentru studiu la distanță din România, creat după standardele universităților globale de top, motiv pentru care cunoștințele dobândite astfel nu rămân în urmă față de cele dobândite în mod tradițional în clasă.

Pentru asimilarea noilor abilități, la LINK Academy se folosește procesul „Arhitectura cunoștințelor”, care utilizează în mod special mediile moderne disponibile pentru transmiterea cunoștințelor.

Această metodologie inovativă permite un angajament de trei până la patru ori mai mare în timpul lecțiilor și a studiului, așadar, este posibil ca în termen de 12 luni să dobândiți abilitățile pentru care înainte era nevoie de la doi până la patru ani.

De voi depinde dacă veți frecventa cursurile la sediul LINK Academy sau prin internet, iar din cele șase departamente IT să-l alegeți pe cel care corespunde cel mai mult intereselor voastre: Programare, Design și multimedia, Administrare, IT business, Design 3D și CAD sau Dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Posibilitatea perfecționării gratuite pe viață, cursuri de limbă engleză și germană și numeroase resurse pentru o carieră de succes

De câțiva ani deja, LINK Academy este considerată o instituție educațională pe scena IT regională unde, pe lângă cele mai de calitate cunoștințe și abilități, obțineți și un suport complet pentru dezvoltarea carierei IT.

LINK Academy a creat un program special de educație care vă permite ca după școlarizarea de un an de zile să vă continuați perfecționarea complet gratuit de fiecare dată când este nevoie. Nelimitat. Fără limită de ani.

În cadrul LINK Academy aveți și posibilitatea de a vă completa gratuit cunoștințele de limbă engleză și germană pentru lucrul în străinătate. Puteți învăța și cu ajutorul aplicațiilor Android și iOS. LINK Academy le oferă cursanților săi șansa de a-și dezvolta și realiza primele proiecte reale personale prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum DesignStudio și Programming Factory. Dacă în timpul școlarizării întâmpinați vreo problemă în studiu, vă stă la dispoziție și Consilierul pentru ajutor în studiu.

Șansa pentru angajare în cele mai de succes companii IT din regiune

Cel mai modern echipament din cadrul LINK Academy vă pregătește să lucrați pe cele mai exigente poziții din sectorul IT. Prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), LINK Academy colaborează în diferite moduri cu peste 130 de companii de succes. Asta înseamnă că cursanții LINK Academy primesc primii cele mai noi anunțuri pentru joburi în sectorul IT, obținând astfel posibilitatea de a se prezenta la cele mai de succes companii din regiune.

Pentru a vă deosebi de concurență și pentru a vă crește semnificativ șansele de angajare, la LINK Academy cursanții au acces la numeroase resurse pentru ajutor în realizarea unui CV care atrage atenția angajatorilor, la pregătirea pentru un interviu etc.

Datorită acestui suport din partea LINK Academy, mulți cursanți au găsit deja un job în sectorul IT, iar o astfel de posibilitate este asigurată pentru toți cei care se înscriu în această perioadă de înscrieri.

A mai rămas puțin timp pentru ca și voi să faceți parte din noua generație LINK Academy

Cursurile la LINK Academy încep pe 1 noiembrie. Perioada de înscrieri la prețuri promoționale se încheie în curând, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

De aceea, acționați cât mai repede, înscrieți-vă accesând această pagină și asigurați-vă școlarizarea IT care vă va duce catre un job foarte bine plătit în doar 12 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri