(P) Cum să bem o apă mai bună pentru mediu și pentru viitorul nostru

Data publicării:
La Fantana Sticlă reutilizabilă 8 litri-2

Apa ne este indispensabilă, fiind cheia a nenumărate procese vitale din organism. Pe lângă beneficiile asupra corpului, o hidratare corectă ajută și la îmbunătățirea memoriei, a stării generale de bine sau la sporirea atenției. Cu toate acestea, grija cu care ne bem apa ar trebui să se reflecte și în modul prin care o obținem. Miliardele de PET-uri de unică folosință din care bem zilnic au ajuns să sufoce planeta, forțându-ne să ne întrebăm ce fel de viitor lăsăm copiilor noștri.

Mulți români încă aleg să își care zilnic apa de la magazin, apă îmbuteliată de cele mai multe ori în PET-uri. Astfel, nu sunt puține recipientele din plastic care ajung să se „piardă” în natură, neapucând să intre pe porțile unui centru de reciclare, așa cum ar trebui.

Însă, dacă te afli și tu printre oamenii care pierd bani, timp și energie în mod regulat pentru căratul apei de la magazin și vrei sa ajuți și Planeta, poți apela la o soluție simplă, convenabilă, confortabilă și mult mai eco – serviciul de livrare a apei de izvor la domiciliu al companiei La Fântâna.

De ce este nevoie de soluții?

PET-urile de care ne lovim de fiecare dată în plimbările prin parcuri, pajiști sau păduri nu sunt doar deranjante, ci și nocive pentru natură și pentru sănătatea planetei pe termen mediu și lung. Amploarea problemei se află chiar în numere: la fiecare minut sunt cumpărate cel puțin 1 milion de PET-uri, mai puțin de jumătate dintre acestea sunt reciclate. În multe locuri, reciclarea nu este mereu posibilă și nici facilă din cauza unor factori diverși, precum procesele fizico-chimice complexe pe care reciclarea la scară largă le presupune.

O sticlă reutilizabilă de 8 litri cu apă de izvor care îți vine la ușă

La Fântâna a dezvoltat și lansat un serviciu accesibil, confortabil și mai ecologic, grație reutilizării sticlelor în interiorul unui circuit controlat. Apa de izvor din aceste sticle este extrasă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu, cu un conținut redus de sodiu și cu o compoziție minerală stabilă. În fabrica modernă în care o îmbuteliază, La Fântâna are și un laborator, unde testează apa permanent.

Cum funcționează, de fapt, acest serviciu?

Sistemul propus de La Fântâna este deopotrivă simplu și prietenos – și cu portofelul și cu mediul înconjurător. Pe scurt, compania îmbuteliază apa de izvor în acele sticle reutilizabile, pe care apoi le livrează oricui, oriunde în țară, pe baza unei comenzi în magazinul online.

La prima comandă, achiziționezi un pachet START, care poate include 6, 8 sau 10 sticle. Doar la această primă comandă plătești și ambalajele, adică sticlele reutilizabile. După ce consumi apa, poți comanda pachete REFILL, în care nu mai plătești și ambalajele. Echipele de livrare din flota companiei îți aduc sticlele comandate pline și le preiau pe cele goale. Iar apa, calculată la litru, costă cât ar costa și o apă bună, de calitate, luată la PET din magazin. Cel mai important este, însă, că nu mai introduci în circuit ambalaje de tip PET, consumând în mod avantajos o apă la fel de bună.

Dacă te numeri printre cei care vor acasă o apă bună și sigură de băut, livrată într-un ambalaj mai prietenos cu mediul înconjurător, atunci noul serviciu La Fântâna este potrivit pentru tine – și pentru toți românii care vor să bea apa mai eco, mai convenabil și mai confortabil!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri