(P) Faceți cunoștință cu echipa care vă va conduce către succes

Data actualizării: Data publicării:
baro_portali_1

Marii oameni de afaceri știu un secret care îi deosebește de alții:

  • dacă vreți să aveți succes, cel mai rapid și mai ușor mod este să asimilați cunoștințele și abilitățile de la oameni care deja au parte de succes.

Tocmai echipa de profesori de la BusinessAcademy este alcătuită din oameni de afaceri integrii cu experiență vastă în mentorat, fiind unul dintre motivele pentru care cursanții acestei prestigioase școli de afaceri obțin rezultate atât de bune încă din timpul școlarizării.

Prin ce se deosebesc profesorii BusinessAcademy?

Echipa de profesori BusinessAcademy este alcătuită din fondatori, directori, manageri și consilieri ai celor mai de succes companii naționale și internaționale. Fiecare profesor are experiență vastă și rezultate de afaceri semnificative din cele mai căutate domenii din prezent – de la vânzare, management, până la comunicare și marketing.

Toți vă pun la dispoziție propriile cunoștințe valoroase, profesionalismul și experiența pentru a vă ajuta să începeți să vă atingeți obiectivele profesionale cât mai repede posibil.

Rezultatele semnificative de afaceri, cunoașterea secretului unei afaceri reale și experiența bogată de mentorat sunt principalele motive pentru care echipa de profesori BusinessAcademy este atât de eficientă în transmiterea cunoștințelor practice, moderne și necesare în afaceri. Mulți cursanți au aplicat cu succes sfaturile și informațiile dobândite de la profesorii lor la propriile locuri de muncă. Unul dintre ei este și Daniela Marin, care, datorită cunoștințelor dobândite la BusinessAcademy, și-a înființat propria afacere și a devenit un antreprenor de succes:

– Am vrut să frecventez cursuri specializate de antreprenoriat și așa am găsit BusinessAcademy. Cursurile au fost foarte utile, iar profesorii amabili, dedicați și profesioniști, întotdeauna pregătiți să răspundă la toate întrebările și nelămuririle mele. Datorită acestui lucru, am reușit să dezvolt și să-mi aprofundez cunoștințele despre afaceri și să devin un antreprenor de succes cu propria afacere.

Simplu, când aveți drept mentori oameni de succes din regiune, care își împărtășesc fără probleme secretele succesului, de voi depinde doar să învățați și succesul nu va întârzia.

Cunoștințe moderne și certificate recunoscute pe plan global

Pe lângă profesori dedicați, programul avansat adus de cunoștințe moderne și practice din cele mai căutate domenii de afaceri din prezent într-o afacere reală, sunt motivul pentru care cursanții BusinessAcademy se deosebesc foarte ușor de concurență după finalizarea școlarizării.

Cunoștințele dobândite la această instituție de afaceri de renume îndeplinesc standardele înalte prescrise de cele mai bune universități globale și organizații internaționale de afaceri. De aceea, drept dovadă internațională a profesionalismului cursanților BusinessAcademy, aceștia obțin certificate emise de instituții precum Cambridge, International Qualifications Network (IQN) și London Chamber of Commerce and Industry. Acest lucru înseamnă că cunoștințele asimilate la BusinessAcademy sunt la fel de importante ca și cum le-ați fi dobândit în cele mai bune centre din Europa și din lume.

De asemenea, cursurile BusinessAcademy sunt adaptate pe deplin cursanților și afinităților lor. Puteți alege să participați la cursuri în clasă sau să vă adaptați studiul după propriile obligații și nevoi, astfel încât să urmăriți cursurile din orice loc prin intermediul platformei DL. Indiferent ce formă de frecventare a cursurilor alegeți: calitatea cunoștințelor dobândite va fi aceeași, iar echipa de profesori vă va sta la dispoziție pe perioada școlarizării.

Resurse bogate ca stimulent suplimentar pentru cariera voastră

În lumea de afaceri modernă, succesul depinde de mulți factori și abilități. Asimilarea unei bune comunicări scrise și orale, munca în echipă, capacitatea de gestionare a timpului și a responsabilităților sunt doar câteva.

De aceea, la BusinessAcademy aveți la dispoziție un spectru larg de resurse suplimentare care vă vor ajuta la dezvoltarea unui șir de abilități necesare pentru succesul în lumea de afaceri internațională și națională.

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei, cursuri facultative de limbă engleză și germană, Personal Development Program și Consilier pentru ajutor în studiu vă vor permite ca, împreună cu cele mai actuale cunoștințe de afaceri, să asimilați și un șir de abilități căutate pentru propria carieră. De aici, mulți studenți și doctoranzi aleg BusinessAcademy ca locul unde obțin o completare importantă pentru educația lor de la facultate dobândind cunoștințe și abilități practice și aplicative. Hariss Nicorescu a fost convins că după finalizarea studiilor, BusinessAcademy este instituția perfectă pentru continuarea perfecționării și școlarizării, și nu i-a părut rău.

– Cursurile sunt actualizate cu cunoștințe moderne. Pot să spun că reprezintă o combinație extraordinară dintre baza mea de cunoștințe dobândite la studiile doctorale precedente și știrile actuale și trendurile de pe piața de management și informații.

BusinessAcademy și echipa ei de profesori experți vor face totul ca să vă pregătească în cel mai scurt timp pentru viața de afaceri reală.

Înconjurați-vă de oameni de succes și succesul va veni

În viață, nimic nu vă va duce mai repede la succes decât suportul oamenilor potriviți. Tocmai ei vă așteaptă la BusinessAcademy și pentru început sunt pregătiți să vă împărtășească un secret bine păstrat: succesul nu ține de noroc, ci de cunoștințe.

Dacă vreți o carieră în lumea de afaceri, permiteți-le experților de la această instituție de renume să vă arate cum să aveți succes cel mai rapid. Misiunea lor este simplă:

  • să vă ajute să aveți succes și să fiți mai mulțumiți.

De aceea, au pregătit special pentru voi o oportunitate de investiție profitabilă, care va da roade de mai multe ori:

  • înscriere la BusinessAcademy cu 35% reducere.

Acum este momentul potrivit să recunoașteți și să prindeți o bună ocazie de afaceri. Nu uitați: decizia pe care o luați astăzi, vă va defini ziua de mâine.

Grăbiți-vă și deveniți unul dintre cei de succes!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri