(P) În perioada 4-10 octombrie 2021, Casiopeea vă invită să participați la Săptămâna Roz a Luptei împotriva Cancerului de Sân

Data actualizării: Data publicării:
Poza_advertorial_digi-740x440[1]

Casiopeea este un proiect unic în România, născut din dorința de a promova sportul și sănătatea prin acțiuni concrete, cu impact direct în societate. Misiunea asociației este să promoveze sportul ca având rol fundamental în prevenția împotriva unor maladii precum cancerul de sân, dublat de un rol important în recuperarea post-operatorie.

Casiopeea organizează încă din 2010 Cursa Roz, acțiuni la care au participat toți cei interesați să petreacă o zi frumoasă de mișcare în aer liber și să contribuie prin donația lor la îmbunătățirea vieții femeilor cu cancer la sân.

În cei 11 ani de activitate, asociația a mobilizat peste 20.000 de oameni să participe la evenimentele sportive organizate și a ajutat peste 3.000 de femei care au trecut printr-o mastectomie, oferindu-le proteze mamare.

Pentru a marca Ziua Mondială a Luptei împotriva Cancerului la Sân, pe 1 Octombrie Casiopeea a iluminat în roz teatrul Odeon. Acest eveniment a adus culoare pe Calea Victoriei și un zâmbet în sufletele celor care au trecut pe acolo ori s-au oprit să facă o poză și să admire spectacolul de video mapping.

O echipă de supraviețuitoare ale cancerului de sân și de voluntare Casiopeea, care vor participa și la cursa din România a traseului pe biciclete Paris-București, organizată de Casiopeea Franța, au făcut un scurt antrenament, în aceeași seară, între Arcul de Triumf și Odeon.

De luni, 4 Octombrie, Asociația dă startul Săptămânii Roz a Luptei împotriva Cancerului la Sân, când cei care vor să se solidarizeze cu această cauză pot face mișcare pentru ei și pentru a susține. Cei interesați vor alerga oriunde și oricând: pe bulevard, în jurul blocului, în parc, la mare, sau la munte, vor posta în evenimentul de pe pagina Asociației Casiopeea o poză cu ei îmbrăcați în roz sau purtând un accesoriu roz și, dincolo de faptul că ajută cauza organizației, pot câștiga și premii.

Iar cei care vor să ducă provocarea la nivel de competiție, trebuie să adauge pe lângă poză și o captură de ecran dintr-o aplicație de monitorizare, cu distanța și timpul parcurse, iar cei mai sportivi vor fi premiați.

Toate detaliile sunt în regulamentul de aici: https://casiopeea.ro/wp-content/uploads/2021/09/REGULAMENTUL-OFICIAL-SAPTAMANA-ROZ-2021.pdf.

Fiți alături de Casiopeea susținând cauza luptei împotriva cancerului la sân!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri