(P) Nu lăsați 2020 să fie încă un an fără un loc de muncă bine plătit: Profitați de reducerea de până la 800€ la LINK Academy

Data actualizării: Data publicării:
1

Dacă încă nu aveți un loc de muncă sau nu sunteți mulțumiți de cel actual, a venit momentul să luați o decizie și să vă căutați norocul acolo unde deja mulți l-au găsit – în IT.

Dorința de a avea un loc de muncă mai bun, unde veți câștiga mai bine și vă veți bucura de ceea ce faceți, nu se îndeplinește de la sine. Trebuie să începeți de undeva și cu un plan bine pus la punct, puteți obține rezultate în 12 luni.

Urmăriți pașii pe care vi-i prezentăm în continuare și nu lăsați ca 2020 să treacă fără un loc de muncă.

1. Reinventați-vă în cel mai bine plătit domeniu – tehnologia informației

De mult nu mai este un secret că în sectorul tehnologiei informației se obține cel mai ușor succesul. Un câștig foarte bun și posibilitatea de a găsi un job în orice moment sunt cele mai mari avantaje ale acestui domeniu.

Însă, pentru a intra în lumea IT, aveți nevoie de o educație de calitate și o pregătire intensă.

Școlarizarea la LINK Academy vă permite asimilarea cunoștințelor necesare care vă introduc într-unul dintre cele mai căutate 6 domenii IT: programare, administrare, design și multimedia, Design 3D&CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Studiați domeniile care corespund intereselor voastre și alegeți-l pe cel în care credeți că aveți cele mai multe șanse de succes.

2. Alegeți modalitatea în care vă veți școlariza: online sau tradițional

Dezvoltarea fulgerătoare a tehnologiilor moderne, pe lângă noi profesii și oportunități de câștig, a adus și o mai mare libertate privind alegerea modalității de școlarizare.

Toți cei care nu au posibilitatea să urmeze cursurile în mod tradițional, în sala de clasă, pot dobândi cele mai căutate abilități pe piață cu ajutorul internetului – din orice oraș, din orice țară.

Educația IT de calitate este acum disponibilă tuturor celor care au un calculator și conexiune la internet. Școlarizarea online vă aduce aceleași cunoștințe și certificate, ca educația clasică.

3. Vă ușurăm drumul către un job – practică și ajutor la angajare

Pe lângă entuziasmul cu care vă dedicați învățării, ca să începeți o carieră de succes în IT, trebuie să dobândiți și abilități de afaceri suplimentare, precum și să vă aplicați cunoștințele în practică. Numeroasele beneficii pe care le punem la dispoziția cursanților LINK Academy ușurează semnificativ acest proces.

Prin intermediul Centrului pentru dezvoltarea carierei (CCD), LINK Academy colaborează cu peste 180 de companii regionale de succes la diferite proiecte de afaceri. În multe dintre ele, cursanții LINK Academy au făcut deja practică și și-au pus bazele unei perspective de carieră, iar o astfel de posibilitate este asigurată și pentru toți cei care se înscriu în această perioadă.

LINK Academy oferă tuturor cursanților săi șansa de a se dezvolta și de a-și realiza primele proiecte personale prin intermediul unor programe educaționale, cum ar fi Design Studio.

4. Obțineți certificatul recunoscut internațional care vă va diferenția de concurență

În funcție de departamentul la care vă școlarizați, la LINK Academy puteți obține unul dintre certificatele recunoscute internațional cum ar fi certificatele Oracle, Adobe, Autodesk, Microsoft, Zend sau Cambridge.

Aceste certificate sunt o dovadă sigură a profesionalismului vostru și reprezintă un mare avantaj la angajare. Cu ajutorul cunoștințelor IT practice, certificatul și experiența pe care le veți dobândi într-un an de școlarizare, foarte repede veți găsi primul job în cel mai bine plătit domeniu din secolul 21.

LINK Academy oferă o reducere de până la 800€ tuturor celor care decid ca în 2020 să înceapă școlarizarea pentru cele mai bine plătite poziții din domeniul IT

Beneficiile speciale pentru înscrierea la LINK Academy sunt valabile până vineri, 31 ianuarie. Porniți pe drumul către o carieră IT de succes și faceți un plan al cărui rezultat vă va schimba viața.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri