(P) Te Paște câștigul la loteriile Casa Pariurilor! Premii de 85.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
780x440

De Sărbători, deschide ușa câștigurilor și pune premiul cât Casa pe masă – 50.000 de lei!

Casa Pariurilor are o nouă promoție XXL pentru tine. Cum ar fi să bagi în casă un câștig uriaș de Paște? Tot ce trebuie să faci este să-ți încerci norocul la loteriile de pe casapariurilor.ro! Atunci când plasezi un bilet la loto cu o miză de minimum 5 lei, ești înscris automat în marea extragere de pe 20 aprilie.

Sunt 116 premii în joc și, de Paște, norocul ți-l faci cu mâna ta! Fiecare bilet îți aduce o șansă-n plus în cadrul extragerii, în care premiul cel mare este de 50.000 de lei. Mai sunt în joc și cinci premii a câte 5.000 de lei, zece premii a câte 500 de lei și o sută de premii a câte 50 de lei. Mai mult, poate alegi și numerele câștigătoare pe biletele tale, pentru un profit gras la loto! Sună tentant?

Marea extragere va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Casa Pariurilor, iar premiile vor fi acordate în conturile de joc ale câștigătorilor. Până atunci, ai 10 zile la dispoziție să strângi cât mai multe bilete în cadrul promoției, fără limită maximă. Se pare că de Paște o să "ciocnești" și bilele de la loto, nu doar ouăle roșii. Fii fără grijă, că ai ce să joci, de dimineață până seara: 23 de țări, 66 de loterii, unele dintre ele cu extrageri zilnice, altele cu extrageri săptămânale. Îți alegi singur loteria preferată de pe casapariurilor.ro, unde descoperi o lume întreagă de câștiguri! #Casafiebine

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri