(P) TV Philips - Top 5 modele

Data actualizării: Data publicării:
TV Philips
FOTO: Getty Images

Philips este una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de electronice și electrocasnice. TV Philips sunt cele mai bune aparate produse de aceștia. În ultimi ani, s-au axat pe producerea unor televizoare inovatoare, cu cât mai multe funcții și cu specificații foarte bune.

În acest articol îți vom prezenta mai multe modele de TV Philips pentru a putea să găsești modelul potrivit pentru tine și familia ta. Ne vom axa pe raportul calitate-preț, astfel vei regăsi modele pentru toate buzunarele și nevoile.

Să vedem care sunt cele mai bune modele de TV Philips

  1. Televizor OLED Smart Android Philips 55OLED854/12

Acesta este cel mai bun, dar și cel mai scump TV Philips din acest top. Prețul de achiziție al produsului pornește de la 6900 de lei. Este un televizor potrivit pentru cei care urmăresc frecvent filme și seriale și care își doresc să aibă o experiență completă atunci când vizionează ceva la TV.

Televizorul are ecran OLED, cel mai performant și cu cea mai bună claritate a imaginii. De asemenea, acest televizor are o calitate a imaginii 4K Ultra HD.

Este un televizor mare, cu diagonală de 139 de cm. De aceea, nu este potrivit pentru încăperile mici. Este indicat să verifici dacă ai spațiul necesar pentru acest TV Philips. De asemenea, verifică dacă locul în care vei sta ca să te uiți la TV este la minimum un metru distanță.

Acest TV vine cu mai multe aplicații de video streaming preinstalate pentru a te putea bucura de filmele tale favorite imediat ce îl cumperi.

  1. Televizor LED Smart Android Philips 55PUS7304/12

Un alt televizor de la Philips care a ajuns în top este acesta. Spre deosebire de primul model, ecranul este unul LED, nu OLED. Astfel, claritatea imaginii nu este la fel de bună. În ciuda acestui lucru, televizoarele cu ecran LED sunt foarte performante.

Prețul TV-ului este mult mai mic, începând de la 3000 de lei. Calitatea imaginii este la fel ca la primul televizor, 4K Ultra HD. Acest televizor are aceeași diagonală ca primul model, de 139 de cm.

Așadar, pentru ambele modele trebuie să ai o cameră destul de încăpătoare pentru a putea să vizionezi filmele și serialele tale favorite fără a îți strica ochii. Acest TV Philips are asistent vocal și vine cu mai multe aplicații preinstalate precum Netflix și HBO GO.

De asemenea, poți face screen mirroring de pe telefoanele Android, dacă dorești să le arăți prietenilor pozele din vacanță făcute cu telefonul.

  1. Televizor LED Smart Philips 43PUS6504/12

Un televizor mai mic, mai ieftin, dar la fel de performant este acest model. Are o diagonală de 108 cm, potrivit chiar și pentru încăperile mai mici. De asemenea, televizorul este unul Smart, deci poți să descarci aplicațiile tale favorite de video streaming.

Televizorul are ecran LED, la fel ca modelul anterior. Calitatea imaginii este tot 4K Ultra HD, iar prețul acestui TV Philips este unul destul de mic. Cu doar 1800 de lei poți achiziționat acest televizor foarte performant.

Și acest televizor prezintă opțiunea de screen mirroring și vine cu mai multe aplicații de video streaming preinstalate.

  1. Televizor Smart Android LED Philips 43PUS6704/12

Următorul televizor de pe listă este acest Smart TV Philips cu ecran LED. Dimensiunea televizorul este mai mică, de doar 80 de cm. Acest TV poate fi pus oriunde în casă, în dormitor, sufragerie sau chiar și în bucătărie, dacă vrei să urmărești filmele tale favorite în timp ce gătești.

La fel ca modele prezentate anterior și acesta este un Smart Tv, astfel poți să îți instalezi aplicațiile favorite. Poți să îți instalezi și jocuri, aplicații de fitness, etc. Televizorul are o calitate a imaginii Full HD. Astfel, nu vei putea să te bucuri de aceeași calitate superioară oferită de modelele prezentare anterior.

Televizorul vine cu mai multe aplicații de video streaming preinstalate precum Netflix și HBO Go. Acest TV Philips nu are opțiunea de screen mirroring. Prețul televizorului pornește de la 1500 de lei.

  1. Televizor LED Philips, 32PHS4503/12

Acesta este cel mai ieftin model, dar și cel mai puțin performant din această listă. Este un televizor cu ecran LED, dar nu este Smart TV. Acest televizor este perfect pentru persoanele care vor să urmărească știrile sau diferite programe TV.

Este un televizor foarte rezonabil ca preț. Cu doar 700 de lei poți să achiziționezi acest TV Philips cu calitate a imagini HD. Este un model simplu, fără multe funcții extra. Nefiind un TV Smart nu vei putea să descarci aplicații de video streaming precum Netflix sau joburi și aplicații de fitness.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune modele de TV Philips de pe piață. Smart TV, OLED, 4 K, Full HD, LED, dimensiuni mari sau mai mici. În acest top le găsești pe toate, trebuie doar să alegi modelul potrivit pentru tine. Tu ce model de TV Philips alegi?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri