Pacientă mutilată de falsul chirurg: „Am rămas cu gaură în vârful nasului”

Data actualizării: Data publicării:
victima matteo

Apar noi mărturii cutremurătoare în scandalul presupusului medic italian. Unei femei i-a fost mutilat nasul în urma unei operaţii făcute de Matteo Politi, asta le-a spus ea jurnaliştilor de la Libertatea. „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”.

„Am fost operată de medicul Matthew Mode. Am avut o operație, o rinoplastie, cu deviație de sept, o operație nereușită. Mi-a fost recomandat ca fiind un superspecialist, cu studii înalte în SUA.

Am fost plimbată în foarte multe clinici, să îmi urmărească evoluția de după operație până la un moment dat când a spus că există o soluție de remediere a nasului și că trebuie să facă rost de acest remediu. 

Era nevoie. Am rămas cu o gaură evident vizibilă pe cartilagiul vârfului nasului, și m-a tot amânat, că producătorul nu a adus, că nu l-a găsit.

Din ianuarie, m-a tot amânat, îmi spune ba ca e în Italia, ba că e în România. El a plecat din țară, în ultimul mesaj pe care mi l-a dat, mi-a spus că e în Italia și că are probleme cu tatăl lui, că e foarte grav bolnav”, mărturisește pacienta, în vârstă de 60 de ani, pentru Libertatea.

O altă femeie care i-a fost pacientă falsului chirug a suferit necroze la sâni, în urma unei operații de implant mamar. Cazul a fost povestit de medicul veritabil la care a ajuns victima după operația nereușită.

Presa din Peninsula scrie că Matteo Politi are doar opt clase. Însă italianul a venit în România cu diplomă de studii în medicină. Ministerul Educaţiei i-a recunoscut aceste studii, mai exact diploma obţinută la Universitatea din Priştina.

În aceleaşi acte însă se specifică în mod clar că Matteo Politi nu poate profesa ca medic. Totuşi, Ministrul Educaţiei spune că ministerul era obligat să verifice dacă diploma e falsă sau nu si dacă se va dovedi falsă vor cădea capete.

Medicul italian a fost scos, joi după amiază, din secţia de poliţie şi dus la audieri la Parchetul General. Iată momentul: 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri