Parc modern cu lacăt pe toalete

Data publicării:
parc-1

Orăşelul Copiilor este unul dintre cele mai moderne parcuri din Galaţi. Are o zonă de promenadă, locuri de joacă pentru copii, tiroliană, zonă pentru fitness, spaţiu destinat câinilor precum şi un teren de sport. Şi toaleta este nou-nouţă. Doar că nu poate fi folosită.

Toaleta de tip modular este una foarte modernă, cu trei cabine speciale pentru femei, bărbaţi şi persoane cu dizabilităţi şi costat peste 5.000 de euro. În ciuda dotărilor, ea este închisă.

Părinţii şi bunicii sunt revoltaţi pentru că nu pot folosi grupul sanitar şi nu înţeleg de ce a fost luată din parc toaleta veche înainte ca cea nouă să devină funcţională.

Ele sunt montate acum, sunt în probe, pentru că sunt pe parte electrică şi se realizează branşamentul. Eu zic că luni sau marţi vor fi în funcţiune. Astăzi vor fi repuse măcar pe perioada aceasta şi toaletele vechi acolo,” spune Aurel Vlaicu, city managerul Primăriei Galaţi.

Orăşelul Copiilor are o suprafăţă de 11.000 de metri pătraţi, din care peste 6000 de metri pătraţi sunt spaţii verzi. Modernizarea parcului a costat 3,39 milioane lei. 500 de lei e amenda pentru urinat pe spaţiul public.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri