Pericolul ascuns în bunătățile vândute direct pe plajă

Data publicării:
plaja mediafax-1

Porumb fiert, zmeură, mure, băuturi răcoritoare, chipsuri, seminţe, toate pot fi găsite de vânzare direct pe plajă, dar la suprapreț.

Vânzătorii ambulanți au anumite ore la care se plimbă printre cearșafuri și șezlonguri, deși amenzile se ridică până la 1.000 de lei.

Comisarii din cadrul Oficiului de Protecția Consumatorilor avertizează că riscurile sunt foarte mari pentru oricine care consumă produse comercializate pe plajă, pentru că nu se cunosc condițiile în care au fost depozitate și nici starea de sănătate a celor care le vând.

Agroturismul, pensiuni și mâncare autentic românească

În loc de hotel de 5 stele, o pensiune de 3 margarete. În loc de all inclusiv, mâncare autentic românească, dar cu măsură. Şi, în loc de furnicarul de pe plajă, o oază de linişte în mijlocul naturii. Sunt doar trei dintre avantajele pe care ţi le oferă agroturismul.

La Cheile Râșnoavei se află un centru de echitație care adăpostește 60 de cai de diverse rase.

De o ședință de echitație, care durează 45 de minute și costă 60 de lei, pot beneficia atât copiii de grădiniță, cât și adulții. Pentru distracția celor mici, proprietarii centrului pun la dispoziție ponei și le permit accesul în fermă, unde vor găsi chiar și reni.

La centrul de la Cheile Râșnoavei vin români, dar și turiști străini din Germania, Bulgaria, Rusia sau chiar din America. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri