Peste 200 de persoane dispărute, găsite de polițiști într-o săptămână

Data publicării:
barbat in catuse - shutterstock_258602471
Foto: Shutterstock

Peste 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora erau mandate emise de instanţele de judecată, au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 15 – 21 decembrie, poliţiştii au găsit 125 de persoane dispărute, dintre care 82 de minori, notează News.ro.

De asemenea, au fost depistate 81 de persoane urmărite în baza legii, dintre care 59 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, patru persoane aveau mandate de arestare preventivă, 12 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare şi două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre persoanele găsite de poliţişti se numără şi un bărbat de 31 de ani din judeţul Caraş-Severin, pe numele căruia era emis un mandat de areste pentru tâlhărie. El a fost depistat 16 decembrie de poliţiştii din Arad, pe raza localităţii Nădlac şi a fost fus în Penitenciarul Arad.

Un alt bărbat, de 43 de ani, din judeţul Galaţi, cu mandat de arestare pentru tâlhărie, a fost găsit în 20 decembrie în Galaţi. El a fost dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Totodată, poliţiştii din Neamţ au depistat un tânăr de 23 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de viol. El a fost dus la Penitenciarul Bacău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri