Poliția Locală a Sectorului 6 a confiscat două mașini care transportau ilegal deșeuri

Data publicării:
Mașină de poliție.
Foto: Poliția Română

Poliția Locală a Sectorului 6 a confiscat încă două mașini care transportau ilegal deșeuri. Anunțul a fost făcut de primarul Ciprian Ciucu. În ultimele luni, au fost confiscate nouă mașini în acest sector.

„Încă două mașini care transportau ilegal deșeuri au fost confiscate astăzi. Am ajuns la 9 mașini confiscate doar în Sectorul 6 după ce în 30 de ani nu se confiscase niciuna în București”, a spus Ciucu, citat de Mediafax. Edilul a mai anunțat că polițiștii locali vor continua să-i urmărească pe cei care transportă deșeuri.

„Poliția Locală se mișcă mai bine, este mai alertă în ultimul timp. Colaborarea cu Poliția Română Sector 6, în acest domeniu merge mai bine! Colaborarea cu Garda de Mediu București este bună, ar putea fi și mai bună și sunt convins că se va îmbunătăți pe măsură ce își vor crește capacitățile. Oricum, este pentru prima dată când cele trei instituții colaborează pe această temă la acest nivel. Încet, încet instituțiile statului încep să își facă treaba și în București”, a precizat Ciprian Ciucu.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri