Poliția Română a ascuns recenziile de pe pagina de Facebook

Data actualizării: Data publicării:
pagina fb politie

După ce a primit zeci de mii de evaluări de 1 stea, Poliția Română a ascuns recenziile de pe pagina oficială de Facebook. Românii și-au exprimat în ultimele zile nemulțumirea astfel după ce șoferului care circula cu numere de înmatriculare cu mesaje anti-PSD i s-a întocmit dosar penal de polițiștii din Capitală.

Românii protestează de luni față de decizia polițiștilor din Capitală de a-i face dosar penal șoferului care circula cu numere de înmatriculare cu mesaje anti-PSD. Pe Facebook, pagina oficială a Poliției Române a primit mii de mesaje critice, dar și evaluări de 1 stea, care au scăzut dramatic ratingul paginii, acesta ajungând miercuri la 1.1.

Mai mult decât atat, iritat de reacţiile negative, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le-a sugerat oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă, într-un mesaj care ulterior a fost șters. Acest lucru i-a revolat și mai mult pe internauți, iar evaluările cu 1 stea și mesajele critice s-au înmulțit.

Nu e de mirare de ce joi pagina de Facebook a Poliției Române nu mai afișează deloc recenziile, acestea fiind ascunse de administratorii paginii de socializare.

CITIȚI ȘI: Prima reacție a lui Carmen Dan despre cazul mașinii cu numere preferențiale din Suedia

Miercuri, Poliţia Română a transmis, printr-un mesaj postat pe Facebook, că pagina instituţiei a primit multe recenzii şi comentarii negative, dar conturile utilizatorilor nu au fost raportate pentru acest lucru, cum se vehicula în spațiul public. De asemenea, Poliţia spune că, în pofida comentariilor cu referiri politice şi care conţin un limbaj licenţios, a fost respectat „dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor”, iar siguranţa cetăţenilor rămâne prioritară.

Instituţia afirmă că, în ciuda faptului că unele recenzii şi comentarii conţineau referiri politice sau exprimări licenţioase, au ales ales să respecte dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi nu le-au cenzurat, şters sau ascuns.

Poliţia transmite că pentru siguranţa oamenilor rămâne prioritară, indiferent de recenzii, steluţe sau comentarii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri