Poliţiştii din Neamţ caută o femeie de 25 de ani şi pe fiica ei de un an, dispărute de cinci zile

Data publicării:
femeie-disparuta-neamt

O femeie de 25 de ani şi fiica ei de un an sunt căutate de poliţiştii din Neamţ, după ce au plecat de acasă la sfârşitul săptămânii trecute şi nu au mai revenit, dispariţia fiind anunţată de tatăl tinerei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina continuă activităţile de căutare în vederea depistării Elenei-Antineea Amariei, de 25 de ani, din Gârcina şi a fiicei acesteia, Amalia-Maria Amariei, în vârstă de un an.

Astfel, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gîrcina au fost sesizaţi de către un bărbat, de 51 de ani, din localitate despre faptul că la data de 15 martie, fiica sa Elena-Antineea Amariei, de 25 ani, a plecat de la domiciliu împreună cu nepoata sa, Amalia-Maria Amariei în vârstă de un an, fără a mai reveni.

Femeia are o înălţime de 165 de centimetri, 60 de kilograme, părul castaniu, lung, drept, ochi căprui.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii Gârcina şi a municipiului Piatra Neamţ în vederea depistării acestora, deocamdată fără rezultat.

Oamenii legii spun că oricine poate da informaţii care să ducă la găsirea celor două persoane să sune la 112.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri