Poliţistul lovit cu o sabie în cap a rămas cu o paralizie

Data actualizării: Data publicării:
Sfichi Dan Ciprian_fb (3)

Dan Ciprian Sfichi, poliţistul care a fost rănit în timpul misiunii după ce a fost lovit cu o sabie în cap, are o evoluţie favorabilă. Medicii neurochirurgi spun că a fost mutat de câteva zile din secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând o perioadă lungă de recuperare, deoarece încă nu îşi poate mişca partea stângă a corpului.

Sfichi Dan Ciprian_fb (3)
Foto: Facebook

„A rămas în continuare acel deficit motor, are de recuperat, însă în rest nu sunt probleme. Nu se ştie când va fi externat, însă aproximăm că în perioada următoare”, a declarat dr. Florin Grămadă, medic primar neurochirurg şi purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie, pentru Ziarul de Iași.

După externare, polițistul va avea nevoie de recuperare pentru redobândirea funcţiilor motorii, care cel mai probabil va fi efectuată în cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi.

Dan Ciprian Sfichi lucrează de 12 ani în Poliţia Română, este căsătorit şi are doi copii. El făcea parte dintr-o echipă de patru luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi participa la percheziţii privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri, în Rădăuţi, atunci când a fost rănit.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri