Pompierii din Vrancea au salvat o pisică și doi câini intoxicați cu fum, după ce le-au făcut manevre de resuscitare VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
caine

Un incendiu s-a produs în această dimineață într-o casă din cartierul Satu Nou, Odobești, iar pompierii din Vrancea care au intervenit au reușit să salveze și animalele de companie ale proprietarei, care fuseseră intoxicate cu fum, informează ISU Vrancea.

Apelul la pompieri a venit în dimineața zilei de luni, în jurul orei ora 10, iar la acțiune au participat două autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și limitarea efectelor incendiului, care se manifesta la acoperișul unei locuințe, iar proprietara, o femeie de 69 de ani, a primit primul ajutor și a fost transportată la spital.

 

Sursa: ISU Vrancea

Din locuința incendiată au fost scoase și patru animale, iar trei dintre aceastea erau intoxicate cu fum. Pompierii au efectuat manevre de resuscitare asupra animalelor, doi câini și o pisică, oferindu-le și oxigen prin mască.

Foto: ISU Vrancea

Toate cele trei animale au răspuns la manevrele de resuscitare și au fost salvate.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri