Primăria Alexandria îşi face publicitate de 800.000 de lei prin buletine informative şi emisiuni radio-tv

Data publicării:
primaria alexandria

Primăria municipiului Alexandria a plătit un prim contract de publicitate în valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate şi informare a cetăţenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui „buletin informativ” şi pentru „servicii de informare pe panou electronic stradal”. Bugetul primăriei pentru servicii de publicitate este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitaţie.ro, câştigătorul a trei din cele şase loturi scoase la licitaţie este firma Tele Media Pres SRL.

 

Prima parte a contractului poartă denumirea de „Acord cadru de servicii de publicitate şi informarea cetăţenilor” şi a fost atribuit pe 18 iulie. Astfel, pentru servicii de informare şi publicitate în presa scrisă locală, primăria a plătit 24.480 de lei fără TVA, pentru „servicii de machetare, editare şi tipărire „Buletin Informativ” au fost plătiţi 31.980 de lei fără TVA şi pentru „Servicii de informare pe panou electronic stradal (outdoor)” s-a plătit suma de 20.895 de lei, notează News.ro.

Urmează să fie atribuite alte trei loturi ale contractului care privesc „servicii de informare şi publicitate la post de radio local”, „servicii de informare şi publicitate la post de televiziune local” şi „servicii de informare şi publicitate în presa scrisă naţională”.

Valoarea estimată maximă a fiecărui acord cadru care urmează a fi încheiat, pentru fiecare lot în parte, este următoarea: pentru publicitate la postul local de radio 102.870 de lei, pentru televiziunea locală 135.900 de lei, iar pentru publicitate în presă scrisă naţională 22.000 de lei.

Lucrurile nu se opresc aici, Primăria Alexandria fiind dispusă să plătească suma de 360.000 de lei de lei pentru tipărirea a 230.000 de exemplare a „Buletinului informativ”.

Bugetul total al acestui contract cadru de publicitate este de 815.000 de lei.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Tele Media Pres SRL este înregistrată pe numele lui Dănuţ Scutelnicu şi are pe rolul instanţelor de judecată mai multe procese de executare silită pentru neplata unor datorii.

Conform presei locale, Dănuţ Scutelnicu este directorul Gazetei de Teleorman şi al publicaţiei Teleormanul, fiind un apropiat al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

De altfel, Tele Media Pres SRL nu este la primul contract obţinut de la autorităţile locale. Potrivit e-licitaţie.ro, în 2008 a câştigat o licitaţie organizată de prefectura Teleorman pentru tipărirea buletinelor de vot necesare alegerilor generale din 2008, în 2010 a obţinut alte două contracte de publicitate de la Consiliul Judeţean Teleorman pentru promovarea unor proiecte de reabilitare a două drumuri judeţene, iar în 2011 a câştigat o licitaţie de la CJ Teleorman pentru a face publicitatea proiectului de elaborare a planului cadastral pentru drumurile judeţene din Teleorman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri