Primăria Capitalei a stabilit câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă fațadă”

Data actualizării: Data publicării:
bucuresti centru vechi soare
FOTO: shutterstock

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, câştigătorii Concursului ”Cea mai frumoasă faţadă”, iniţiat în luna mai, ca modalitate de implicare a locuitorilor în viaţă oraşului. S-au ales cele mai frumoase, faţade, cele mai frumoase balcoane amenajate şi cele mai frumoase grădini, acordându-se premii în valoare de 214.000 de lei.

Juriul concursului s-a întrunit în perioada 21 – 31 august şi a analizat cele 92 de lucrări înscrise la cele trei secţiuni ale competiţiei, ”Cea mai frumoasă faţadă”, ”Cel mai frumos balcon” şi „Cea mai frumoasă grădină”, notează News.ro.

În urmă procesului de selecţie, au fost alese 51 de lucrări finaliste. Premiile juriului şi premiile publicului au  o valoare totală de 214.000 lei şi au fost acordate, conform regulamentului, pe secţiuni şi categorii (categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice).

La secţiunea ”Cea mai frumoasă faţadă”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Cătălin Popescu, iar publicul Alinei Gabrielei Ştefan.
La secţiunea ”Cel mai frumos balcon”, premiul întâi al juriului a mers către Radu Sofran Radu, iar cel al publicului către Violeta Pirlea
La secţiunea ”Cea mai frumoasă grădină”, juriul a acordat primul loc lui Ion Boţan, iar publicul Elenei Mustea.

În afară concursului, juriul a decis să acorde tuturor participanţilor validaţi premii speciale de participare, prin care ”sunt răsplătite eforturile de implicare ale bucureştenilor în activităţi de înfrumuseţare a oraşului în care locuiesc”.

Iniţiat ca un prim pas în implicarea a locuitorilor la viaţă oraşului, proiectul ”Cea mai frumoasă faţadă” urmează să fie extins de Primăria Capitalei şi la alte categorii şi spaţii din Bucureşti care pot fi amenajate.

În 17 mai, Pimăria Capitalei, prin ARCUB, a lansat concursul ”Cea mai frumoasă faţadă”, cu premii în valoare totală de 214.000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasă gradină sau cea mai frumoasă faţadă.

Termenul iniţial de înscriere, stabilit pentru 26 iunie, a fost prelungit ”la cererea cetăţenilor” până în 20 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri