Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor

Data actualizării: Data publicării:
Organizația Mondială a Sănătății recomandă amânarea vizitelor de rutină la stomatolog
Foto: Getty Images

Primăria Capitalei anunţă deschiderea a patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor, în Regie, la Politehnică, informează Agerpres.

Conform unui comunicat al PMB, tratamentele sunt gratuite, aparatura ultramodernă, iar medicii şi asistenţii au echipament de protecţie împotriva COVID-19. Măsura a fost luată în contextul în care pe timpul stării de urgenţă s-au închis cabinetele stomatologice de stat şi private.

Într-o transmisie live pe Facebook, primarul general, Gabriela Firea, a declarat că, deşi urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, PMB a ales să deschidă cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeraţiei.

Ea a menţionat că aceste cabinete vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 - 20,00, iar sâmbătă între orele 9,00 - 16,00. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Rectorul Universităţii Politehnice Bucureşti, Mihnea Costoiu, a precizat că este vorba despre cabinete funcţionale dinainte de 1989, care au fost dotate acum de către Primăria Capitalei cu aparatură modernă.

De altfel, primarul general a declarat că PMB intenţionează să construiască o policlinică dedicată studenţilor, pe un teren pus la dispoziţie de UPB.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri