Primarii mulţumiţi de deszăpezire, firmele de salubrizare amendate

Data publicării:
Utilaj deszapezire agerpres 7710653

În ciuda a ceea se s-a întâmplat pe străzile din Bucureşti, unii primari sunt liniştiţi: n-au ce să îşi reproşeze.

Eu sunt mulţumit,” spune Vasile Moţoc, primar interimar al sectorului 1.

„A mers corespunzător,” adaugă Neculai Onţanu, primarul sectorului 2.

„Nu ne-a luat prin surprindere,” spune şi Dan Croitoru, primarul interimar al sectorului 5.

În ciuda părerii personale, primarii n-au putut contesta amenzile primite de firmele care trebuiau să deszăpezească Bucureştiul.

„Cu toate că sunt mulţumit, eu am amendat firma de salubritate Romprest cu 5000 de lei pentru că nu şi-a îndeplinit atribuţiile pentru a îndepărta zăpada de pe trotuare şi din staţiile RATB,” adaugăVasile Moţoc.

Reporter: „Am înţeles că în sectorul 5 a mers mai greu un pic.”

Dan Croitoru, primarul interimar al sectorului 5: „Nu. Nu. De ce spuneţi asta? A mers ca în tot Bucureştiul. Nu.”

Prea puţine utilaje şi prea puţini oameni la lopată. Asta a văzut primarul general interimar, Răzvan Sava pe străzile Capitalei, în cele câteva zile în care a nins. Tocmai de aceea, el vrea ca edilii de sector să verifice bine facturile, ca să nu ajungă să plătească lucrări fictive.

Răzvan Sava, primarul general interinar al Capitalei: „Trebuie să mai analizeze încă o dată contractele de deszăpezire. Nu au fost deszăpezite corespunzător: trotuare, artere principale, artere secundare. O să fiu foarte atent la decontarea facturilor pentru că nu suntem mulţumiţi de cum a decurs operaţiunea de deszăpezire.”

Pentru ca la viitoarea deszăpezire lucrurile să meargă mai bine, primarul general interimar a găsit soluţia - toţi edilii de sector vor primi staţii de emisie-recepţie, prin care-i va putea verifica dacă-şi fac treaba în teren.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri