Primarul din Epureni, Vaslui, a cheltuit 32.000 lei pe patru indicatoare

Data publicării:
vaslui

În satul Epureni, din Vaslui, din 25 de kilometri de drum, doar 4 sunt asfaltaţi. Deşi localnicii spun că asfaltarea ar fi o prioritate pentru ei, edilul a investit recent 32 de mii de lei în patru indicatoare. A montat doar două, la intrarea în sate. Ambele urează bun venit celor care ajung în zonă. Asta dacă reuşesc să se descurce prin noroaie, spun nervoşi sătenii!

„E scump! Opt mii? 80 de milioane de lei vechi. Cu 80 de milioane vechi făceam o casa. E scump, scump tare, foarte scump.”

***

Uitați, drumurile! Ce se putea face, drumurile! Uitați și dumneavoastră cum este la noi pe aici. Erau necesare indicatoarele? Poate, pe o parte, erau. De exemplu, cum ați intrat dumneavoastră nu cunoasteți unde sa mergeti, dar pentru noi mai puțin este important.”

***

„Mi-aș dori să ne facă șoseaua. Vedeți ce e dincolo, la fântână numai baltă peste tot.”

Totul a pornit de la un consilier local, care a propus cumpărarea unui singur indicator care să fie montat la intrarea în satul-reşedinţă de comună.

Lucian Manole, consilier local al comunei Epureni, Vaslui: „Mi s-au părut cheltuieli inutile. Sunt prea multe pentru că nu sunt bani. Un indicator din acesta costă opt mii de lei. Ele erau necesare două indicatoare la intrarea în localitatea Bursuci și localitatea reședință de comună Epureni.”

Lucian Trofin, primarul comunei Epureni, judetul Vaslui: „Este cel mai mic preț. Prin achiziție directă s-au cerut oferte și am achiziționat la cel mai mic preț care ni s-a ofertat. Numărul de patru indicatoare de localitate este justificat deoarece comuna Epureni are în administrare un număr de patru localități.”

Celelalte două indicatoare zac prin curţile unor consilieri locali. Există şi o explicaţie. Se vor monta atunci când vremea o să fie mai bună. Anul trecut, bugetul local a fost de 1,2 milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri