Primele victime ale iernii în Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
oameni asteapta autobuz ratb in statie iarna - digi24

Gabriela Firea a declarat că singura instituţie bucureşteană care nu a reacţionat promp la ordinele sale referitoare la pregătirea pentru ninsoare şi viscol este regia de transport public. Motiv pentru care a convocat în weekend o şedinţă a Consiliului General în care va cere demiterea Consiliului de Administraţie al RATB.

Printre altele, primarul general reproşează că nu a fost mărit numărul autobuzelore care au circulat în oraş, că nu au fost curăţate staţiile mijloacelor de transport în comun şi că directorul general al regiei este plecat în concediu fără să fi anunţat acest lucru.

Am convocat o ședință de îndată a CGMB pentru mâine dimineață (sâmbătă – n.r.), la ora 9:30, în care voi supune dezbaterii și aprobării Consiliului General demiterea Consiliului de Administrație al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru vremea grea de iarnă pe care o depășim în acest moment. Stațiile RATB nu erau curățate de dimineață. De asemenea, timpii de așteptare au fost îndelungați, am rugat să fie scoase mai multe autobuze din garaj pe traseu și nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult decât atât, domnul director general era în concediu fără ca măcar să mă anunțe, iar persoana care a rămas la comandă nu a fost suficient de bine pregătită pentru a face față unui moment atât de important”, a declarat Gabriela Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri