Principesa Margareta a vorbit despre starea Regelui Mihai

Data publicării:
principesa margareta - casa regala

Principesa Margareta a declarat, duminică, la Săvârşin, în judeţul Arad, că starea de sănătate a Regelui Mihai este în continuare fragilă, dar stabilă pentru moment.

Principesa Margareta şi Principele Radu au participat, duminică, la o slujbă de pomenire a eroilor de la Mărăşeşti, care a fost oficiată la Biserica Ortodoxă Săvârşin, notează News.ro.

La ieşirea de la slujbă, principesa Margareta a fost întrebată de către jurnalişti despre starea de sănătate a Regelui Mihai, ea declarând că este fragilă, dar stabilă.

"E foarte fragil, (regele - n.r.), a avut un an incredibil de greu, dar e stabil. Are o vară liniştită, ceea ce mă bucură", a declarat principesa.

Ceremonia religioasă în memoria eroilor a fost oficiată în prezenţa Înalt Preasfinţiei Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la ea participând zeci de localnici din Săvărşin.

La sfârşitul lunii iunie, Principesa Margareta şi principele Radu s-au aflat în Elveţia, unde au stat câteva zile alături de regele Mihai, potrivit unui anunţ făcut de Casa Regală, care preciza atunci că starea de sănătate a regelui "este fragilă, dar prezintă stabilitate".

Regele Mihai I - ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani - s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri