Sari la conținut

Probleme în trenuri: zăpadă și frig

Nu doar şoferii înzăpeziţi au avut de suferit de pe urma vremii din ultimele zile. În unele trenuri a intrat zăpada și sistemele de încălzire nu au funcționat.

O telespectatoare Digi24 care a mers cu trenul în această dimineaţă, de la Bucureşti la Constanţa, ne-a semnalat că a fost foarte frig în vagonul în care a călătorit.

Mai mult, unele uşi nu se închideau bine, astfel că zăpada a pătruns în tren. Trenul a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de 80 de minute.

Un alt telespectator care a plecat dimineață de la Iași către Timișoara ne-a trimis o fotografie în care, alături de prietenii săi, a construit un mic om de zăpadă.

om de zapada in tren

Dacă vă aflaţi în zone unde sunt probleme din cauza ninsorilor şi aţi surprins imagini ce pot deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteti contacta şi telefonic sau pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi. De asemenea, ascultatorii DigiFM pot semnala ce probleme întâmpina printr-un SMS la numărul de telefon 0774 600 600.

Pe aceeași temă