GALERIE FOTO. Probleme tehnice la metrou în această dimineață

Data actualizării: Data publicării:
aglomeratie Obor 121017 (1)

Circulația garniturilor de metrou de pe magistrala 1 s-a desfășurat cu dificultate din cauza une defecțiuni produse laun tren ce mergea spre Ștefan cel Mare. Potrivit Metrorex, circulația trenurilor de metrou a revenit la normal la ora 08:30.

ACTUALIZARE 09:00. „Astăzi, 12.10.2017, la ora 07:47, la intrarea în stația Obor s-a produs o defecțiune la un tren de metrou ce mergea spre Ștefan cel Mare, iar pe tronsonul respectiv s-a circulat în sistem pendulă. Călătorii din trenul defect au fost debarcați la peron. Acesta a fost cuplat la un alt tren și retras din circulație. De asemenea, au fost debarcați și călătorii din trenul de ajutor, iar la stația Obor s-a creat aglomerație. S-a circulat cu dificultate pe magistralele 1 și 3.

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară normal începând cu ora 08:30, se arată într-un comunicat de presă transmis de Metrorex.


Se circulă doar pe un sens. Pe linia spre Dristor nu a trecut nimic”, semnalează un telespectator Digi24.

aglomeratie Obor 121017 (1)
aglomeratie Obor 121017 (1)

Vedeți mai sus o galerie foto cu imagini primite de telespectatori, în care se poate observa aglomerația din stațiile Obor, Piața Muncii și Gara de Nord.

Dacă ati fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri