Programul băncilor în minivacanța de 1 Decembrie

Data actualizării: Data publicării:
banca credite ghiseu finante sursa foto digi24

Cele mai multe agenții bancare vor fi închise în minivacanța de 1 Decembrie. Sunt totuși locuri în care veți putea merge să plătiți rate sau să faceți operațiuni bancare în zilele de 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie. Vor fi închise, de asemenea, oficiile poștale, joi și vineri.

Poşta Română a anunţat că în zilele de joi, 30 Noiembrie, şi vineri, 1 Decembrie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 Noiembrie – Sfântul Andrei - şi de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României - sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează”, se arată în comunicat.

Sâmbătă, 2 decembrie, toate unităţile poştale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă.

Cele mai multe agenții bancare vor fi de asemenea închise.

BCR a anunţat că unităţile sale nu vor avea program cu publicul în zilele de 30 Noiembrie, 1 şi 2 Decembrie 2017, cu excepţia unităţilor din mall-uri, care vor funcţiona după programul acestora.

Agenţiile Băncii Transilvania (BT) din centrele comerciale vor fi deschise în intervalul 12.00-19.00, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, a anunţat banca. Totodată, unităţile din centrele comerciale din Bucureşti (Feeria, Mega Mall, Veranda Mall, Plaza Mall) vor fi deschise în intervalul 12.00-22.00.

Celelalte sedii BT, din România şi Italia, vor fi închise, iar clientii au la dispoziţie soluţii alternative pentru realizarea plăţilor şi tranzacţiilor, prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, potrivit băncii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri