RADET a remediat avaria care a lăsat sute de bucureșteni din sectoarele 4 și 5 fără căldură

Data publicării:
RADET mediafax

Foto: Mediafax

Actualizare 12.30. RADET a remediat avaria care a lăsat sute de bucureșteni din sectoarele 4 și 5 fără căldură.

„În jurul orei 11.00 RADET Bucureşti a reluat furnizarea agentului termic către toţi consumatorii afectaţi, dupǎ ce S.C Electrocentrale SA a remediat avaria. Astfel, având în vedere distanţa faţă de CET Progresu şi inerţia termică, livrarea agentului termic în parametrii normali se va resimţi în apartamente dupa o perioadă de maxim două ore. Mulţumim bucureştenilor pentru înţelegere şi îi asigurăm de atitudinea responsabilă a regiei în ceea ce priveşte furnizarea agentului termic în Capitală.” arată compania într-un comunicat de presă.


„Din cauza unei avarii survenite la CET Progresu, SC Electrocentrale SA a diminuat temporar furnizarea energiei termice de la această centrală către RADET.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din 120 de puncte termice aferente sectoarelor 4 şi 5.

Din datele primite de la ELCEN, avaria s-a produs în jurul orei 2.00 şi se estimează că va fi remediată azi, 07.02.2015, până la ora 10.30.

În aceste condiţii, vom proceda la reechilibrarea sistemului în funcţie de parametri agentului termic primit de la ELCEN. Pentru asigurarea continuitǎţii serviciului la punctele termice afectate, livrăm agent termic pentru încălzire şi apă caldă de consum la parametri scăzuţi, în intervalul de timp comunicat.

Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că echipele RADET depun toate eforturile pentru asigurarea confortului termic, în locuinţele bucureştenilor.”, se arată în comunicatul RADET.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri