Reacția incalificabilă a protestatarului Mihai Dide la moartea jandarmeriței din Suceava

Data actualizării: Data publicării:
cristian mihai dide_fb
Foto: Facebook

Cristian Mihai Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la manifestațiile din ultima perioadă, a avut o reacție incalificabilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier. Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital.

cristian mihai dide_fb
Foto: Facebook

One more down! Du-te după Giani”, a scris Dide, pe Facebook, distribuind știrea cu femeia jandarm în vârstă de 40 de ani care a decedat miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie din Suceava.

Toți prietenii lui de pe Facebook l-au criticat pentru mesajul său ieșit din comun, ba unora el le-a și răspuns.

„Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, i-a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține... Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul deplasat al acestuia.

„Ei au avut compasiune de Doru Oprea când i-a scos schija de lângă femurală?”, adăugat el într-un alt comentariu.

Cristian Mihai Dide s-a făcut cunoscut în timpul protestelor recente față de modificările din justiție, intrând în grupul organizatorilor #Rezist. El s-a făcut remarcat de mai multe ori în ultima perioadă, ultima dată după ce l-a filmat pe președintele CCR Valer Dorneanu în timp ce se îndrepta spre locuința sa din București. Protestatarii nu l-au agresat fizic pe Valer Dorneanu, iar protestarii nu au încălcat legea prin faptul că l-a huiduit pe preşedintele Curţii Constituţionale, a spus el ulterior.

Citește și Protestatarii din București au luat amenzi uriașe de la Jandarmerie. Acum îi somează Fiscul

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri