Rebengiuc: Cu ce te împiedică pe tine căsătoria între doi bărbați sau două femei?

Data actualizării: Data publicării:
Gay_hands

Actorul Victor Rebengiuc a spus la emisiunea „În fața ta” că nu se poate da o definiție familiei, întrucât aceasta este uniunea consimțită între „2,3,4,5,6,7” oameni de a trăi „împreună în bune condiții și bună înțelegere”. De asemenea, artistul a precizat că uniunea legală sau căsătoria între două persoane de același sex nu ar trebui să deranjeze pe nimeni. 

„O familie înseamnă o uniune consimțită între 2, 3, 4, 5, 6, 7 oameni de a trăi împreună în bune condiții și bună înțelegere. Nu poți să dai o definiție. Nu trebuie să spui neapărat. Poate că nici nu e vorba de o familie în direcția celor care sunt criticați pentru că vor să capete o legalizare a unei legături între două persoane de același sex. De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal și care vrei să îți iei nevastă o femeie căsătoria sau legătura legală între doi bărbați sau două femei? Cu ce te împiedică? Ce se întâmplă? Se dărâma ceva? Am avut colegi, cred că mai am și acum, care au această opțiune pentru genul ăsta de viață. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaborăm în cele mai bune condițiuni. Nu se întâmplă nimic. Nu sunt niște țepoși să te ferești de ei că te molipsești de ceva. Sunt niște oameni normali, foarte cultivați, de la care poți să înveți multe lucruri ”, a spus actorul. 

La începutul acestei luni, deputații au votat în favoarea modificării Constituției în sensul redefinirii familiei drept „uniunea dintre un bărbat şi o femeie”. Legea trebuie să treacă și de Senat. Dacă și senatorii dau aviz favorabil, românii vor fi chemați la referendum pentru a se pronunța dacă sunt sau nu în favoarea modificării Constituției în acest sens. 

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Citiți și: Victor Rebengiuc, întrebat „Unde mergem noi”: „Nu mergem încotro trebuie”

Victor Rebengiuc: „Vreau să știu cum a făcut Dragnea moșia din Alexandria”

Oana Pellea, despre redefinirea familiei: Ne-a aruncat cu 50 de ani în spate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri