România, ţara asfaltărilor la repezeală

Data publicării:
Global Champion Tour 2012 In Monte Carlo - Day 2
MONTE-CARLO, MONACO - JUNE 29: Amancio Ortega attends the Monaco International Jumping as part of Global Champion Tour on June 29, 2012 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

România e ţara lui Dorel. O dovedesc asfaltările făcute anapoda, uneori pe ploaie, alteori pe repede-înainte. Se întâmplă la Măgurele în aceste zile: se toarnă de zor asfalt, dar lucrarea e de mântuială, spun telespectatorii Digi24. Şi asta nu e nimic, pentru că în Brăila o trecere de pietoni se opreşte fix într-un gard de beton. Imaginile ne-au fost trimise pe adresa redacției.

Razvan Popa din Măgurele ne-a trimis la numărul de Whats App fotografii prin care ne sesizează faptul că la Măgurele se asfaltează de zor, dar lucrările sunt superficiale, doar la suprafaţă. Există şi o explicaţie, săptămâna viitoare, preşedintele Klaus Iohannis însoţit de preşedintele Franţei, Francois Hollande, au programat. O vizită în oraş, iar coloana oficială va trece fix pe acest drum.

Telespectatorul Digi24 ne mai spune că este indignat pentru că de 5 ani se fac în zonă lucrări pentru canalizare, dar drumul nu are sistem de preluare a apelor pluviale nici acum, iar fundaţia drumului se surpă aproape săptămânal. El este revoltat de faptul că primăria nu a luat măsuri serioase, deşi cetăţenii oraşului au trimis numeroase petiţii în ultimii trei ani.

Alt telespectator, de data aceasta din Brăila, ne-a trimis fotografii cu o trecere de pietoni care duce într-un gard de beton. Trecerea se află chiar lângă sensul giratoriu de pe şoseaua de centură a oraşului şi din imagini reiese clar că pentru pietoni accesul pe o parte a şoselei este aproape impracticabil, locul fiind mult prea îngust pentru un trotuar .

Cazul nu este singular, şi la Ghimbav telespectatorii noștri au fotografiat la începutul anului o altă trecere de pietoni, cel puţin bizară. Digi24 a realizat un reportaj care arata că marcajul, trasat în alb şi roşu ocoleşte un scuar cu totul inutil, pe care se află un felinar, şi un indicator rutier. Ba mai mult, în mijlocul drumului există şi doua bănci, în imediata apropiere a maşinilor şi a mirosului de gaze de eşapament. La scurt timp după reportaj, trecerea a fost refăcută.

Nu uitaţi, dacă și dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre, puteți lua legătura oricând cu noi pe secțiunea Digivox a site-ului digi24.ro, pe email sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau ne puteți trimite fotografii și filme pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Este important să ne spuneți numele dumneavoastră și locul de unde ne transmiteți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri