Sală de fitness la țară

Data publicării:
Gimnastica sala de sport GettyImages-1706758

Până nu demult, în Tarna Mare, ca de altfel în orice comună, localnicii făceau mișcare la câmp, cu sapa în mână. Recent, situația s-a schimbat radical.

Deschisă de curând, sala de fitness din comună are deja clienți, mulţi veniţi chiar din satele învecinate.

Mi se pare foarte bine dotată și față de sala din Timișoara unde merg eu de obicei sunt mai multe aparate pentru categorii de mușchi și mi se pare foarte convenabil faptul că am sala acasă și pot să vin vara, în timpul vacanței,” spune o clientă.

Dotările din sala de fitness de la Tarna Mare nu diferă cu nimic faţă de cele de la oraş. Programul însă, e unul adaptat.

De la ora 5 la ora 10 seara pentru că la noi la țară îi mai greu ca să vii ziua și seara după programul de acasă, își mai face fiecare, fiecare mai au servici, atunci după aia vin la un pic de mișcare,” precizează Mariana Feher, administratorul sălii de fitness.

Deşi nu îi vizează direct, investiţia este binevăzută şi de cei mai în vârstă.

„Îi totuși un lucru foarte bun pentru comună, pentru tineret, pentru comună și pentru tineretul din satele învecinate,” spune un localnic.

Chiar dacă acum, sala de fitness are doar 30 de abonați fideli, autorităţile sunt convinse că, în scurt timp, pe banda de alergat vor urca şi mai mulți localnici.

Am făcut un calcul al amortizării cheltuielelilor în aproximativ doi ani dar s-ar putea și mai repede deoarece pe perioada verii avem multe solicitări și își dovedește utilitatea această sală,” explică Mariana Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare.

Cine vrea să vină la sala de fitness din Tarna Mare plăteşte 10 lei pe zi. Un abonament lunar costă 60 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri