Șapte microbuze şcolare noi, pentru elevii din Cluj

Data publicării:
microbuze scolare FB ponta

Miniştrii Ioan Rus, Rovana Plumb şi Aurelia Cristea au înmânat cheile microbuzelor şcolare primarilor din şapte comune clujene, iar la finalul ceremoniei de predare-primire demnitarii au urcat în ultimul microbuz, care va ajunge în comuna Cătina, ca să îl testeze, scrie Mediafax.

Este foarte confortabil acest microbuz. Trebuie să avem grijă de copiii noştri, să îi transportăm în siguranţă”, a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb, în timp ce se aşeza pe o banchetă din interiorul microbuzului.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat că livrarea microbuzelor destinate transportului elevilor din mediul rural este o măsură a Guvernului prin care îşi arată "preocuparea de a avea un popor inteligent şi sănătos".

Programul este în derulare, deci nu vom reuşi să dăm microbuze la toate şcolile din România care au nevoie. Este un program care se derulează, va fi şi în anii următori, unele se vor defecta, vor trebui reînnoite. De reţinut este preocuparea pentru a asigura condiţii de învăţare a copiilor noştri”, a spus Rus. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri