Călătoriile cu trenul pe Valea Prahovei, mai ieftine cu 56%

Data actualizării: Data publicării:
tren cu zapada

Transportatorul feroviar de pasageri CFR Călători, controlat de stat, reduce preţurile biletelor cu până la 56% pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, potrivit unui comunicat publicat joi citat de News.ro.

tren cu zapada

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2017”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2017, reduceri tarifare la trenurile care traversează staţiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (pentru staţiunile Straja şi Parâng) şi Piatra Neamţ.

Pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Braşov şi retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”, reducerile sunt cuprinse zilnic între 31% şi 56%.

Alte reduceri sunt de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau de destinaţie una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Braşov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroşani şi Piatra Neamţ.

”De exemplu, pe ruta Bucureşti - Piatra Neamţ preţul biletului cu această ofertă este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanţa – Petroşani preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin faţă de preţul întreg”, se arată în comunicat.

Discountul este de 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi sărbători legale, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu punct de sosire/plecare în/din staţia Petroşani cu trenurile IR 1728 şi IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petroşani şi retur.

CFR Călători a anunţat recent că, în perioada sărbătorilor de iarnă, până în 2 ianuarie 2017, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute, respectiv din Bucureşti spre cele 11 oraşe, vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

Compania a înregistrat o pierdere de 115 milioane lei în primele zece luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 140 milioane lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, ca urmare a întârzierii cu circa două luni a acordării compensaţiei pentru asigurarea pachetului social, dar estimează un profit de 1,2 milioane lei pentru întregul an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri