Video Scandal la Constanța pentru tichetele de masă după vaccinare: „Ce mâncăm? Ne agățăm de orice, și de un milion, 100 de lei”

Data actualizării: Data publicării:
oameni la coada si un paznic care le explica ceva
Oamenii din Constanța și-au pierdut răbdarea stând ore în șir la coadă pentru a obține tichetele de masă în valoare de 100 de lei pentru că s-au vaccinat Foto: captură video Digi24

Scandal la un centru de vaccinare din Constanța. Oamenii au stat la coadă pentru tichetele de masă pe care le primesc după ce au făcut schema completă de vaccinare. Supărați că au așteptat ore în șir, beneficiarii au început să țipe, iar spiritele s-au încins.

- De ce durează atât de mult? au cerut oamenii socoteală.

- Așa durează, greu, pentru că vă scanează buletinul, până se completează, merge greu, le explică un angajat de la pază.

Așa a arătat prima zi în care constănțenii și-au putut ridica tichetele de masă în valoare de 100 de lei, după ce s-au vaccinat. Oamenii au fost nemulțumiți că au așteptat ore întregi la coadă.

„La vaccinare aveați 30 de cabinete și pentru sărăcie nu aveți!” este reproșul unei femei.

„De la ora 4:00 aștept. Și pentru ce? Că suntem exact ca oile, ceva rușinos. Noi nu avem timp de 6 luni, ce mâncăm? Ne agățăm de orice și de un milion, 100 de lei” spune o altă femeie.

Unii dintre cei care au stat la coadă nu au mai apucat să intre în posesia bonurilor, pentru că programul s-a încheiat la ora 18:00.

„Ni s-a spus că nu o să mai intrăm, asta ni s-a spus. Am stat de la ora 3:00 aici. E bătaie de joc, efectiv se închidea ușa ca să nu se intre”, spune supărată o tânără.

În schimb, medicii spun că au făcut tot posibilul ca oamenii să își primească tichetele.  

„Facem tot ce putem, trebuie verificată dată vaccinării, dacă s-au vaccinat sau nu la noi, trebuie trecuți într-un tabel, trebuie și în calculator, trebuie făcuți niște pași ca să le dăm aceste tichete”, explică Ortansa Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare.

Tichetele în valoare de 100 de lei pot fi ridicate în fiecare zi în următoarele 6 luni.  

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri