Video Scandal uriaș în BOR. ÎPS Teodosie: Vasile Bănescu are a doua soție împotriva religiei. Ce așteptări să ai

Data actualizării: Data publicării:
teodosie banescu
Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Teodosie (stânga) și purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu (dreapta). Foto: captură video Digi24

Atacuri halucinante între doi dintre oamenii aflați la vârful Bisercii Ortodoxe Române. Scandalul dintre purtătorul de cuvânt al BOR și Arhiepiscopul Tomisului pe tema sărbătoririi Paștelui a ajuns în fața acuzațiilor extrem cu dure, cu atacuri la familie.

În cea mai recentă postare pe Facebook, Vasile Bănescu cataloghează ideile Înaltpreasfințitului Teodosie drept enormități, care au prins „pe scară largă”. Se referă la declarațiile Arhiepiscopului care a spus că lumina de la Mormântul Sfânt se aprinde doar la ortodocși și s-a opus sărbătoririi Paștelui în același timp cu credincioșii catolici. 

Răspunsul ÎPS Teodosie a fost un atac de-a dreptul halucinant și deloc creștinesc la familia lui Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR. 

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: „Nu știu ce vrea să spună. Un om vrednic de compătimire, care are nevoie de rugăciune, el nu se roagă, de aceea vorbește chiar împotriva bisericii, nu reprezintă biserica și îmi pare rău. Într-o vreme venea des la noi la simpozioane și se arăta foarte familiar, că așa a fost și în facultate. Cred că este un accident în viața lui, în mintea lui. Are a doua soție care a fost categoric împotriva religiei și atunci ce să aștepți dintr-o atmosferă de familie foarte controversată? Dumnezeu să îi ajute. Ne rugăm pentru el”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri